Влада

Нові житомирські оперативники та дільничні інспектори поліції: Від нас залежить порядок в країні

21 July 2017, 14:35

87 дільничних офіцерів і працівників кримінальної поліції, які завершили етап професійної підготовки та розпочинають свою службу, урочисто склали присягу 21 липня.

Поліцейські вишикувалися перед адміністративним приміщенням головного управління Нацполіції у Житомирській області. Привітати їх прийшли родичі, колеги та представники влади.

Склавши присягу, поліцейські зізнаються – у поліцію йшли, усвідомлюючи свою відповідальність та складнощі, які можуть виникнути у роботі.

«Я вважаю, що робота співробітника поліції – дуже відповідальна, від нас залежить порядок в країні. Всі ми хочемо щось змінити, у всіх є діти і всі хочуть, щоб діти жили краще, ніж ми. Будемо старатися, щоб так і вийшло. Не на словах, а на ділі показати це», – розповів Михайло Нейжмак.

Начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко зізнався, що кожного із тих, хто сьогодні склав присягу, чекали у поліції і покладають на них великі надії.

«Найголовніше – у нас дійсно був некомплект працівників поліції, він надалі невеличкий, але існує. Зараз у нас проходять завершальну стадію навчання слідчі, і ми оголосили набір до патрульної поліції та служб реагування патрульної поліції. Ці працівники зараз значно підсилять структурні підрозділи нашої області. Дійсно, ми їх чекали, тому що це нова кров, це дійсно люди, які прийшли, виявили бажання, склали іспити, навчалися 4 місяці, і з сьогоднішнього дня вони вже повноправні працівники нашого Головного управління і з новими знаннями, з новим натхненням приступлять до виконання своїх обов'язків», – сказав Вячеслав Печененко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі