Події

У Держпраці завершили розслідування нещасного випадку, який стався з водієм молоковоза у Житомирській області

21 July 2017, 14:40

Комісія, утворена управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з водієм вантажного автомобіля дочірнього підприємства «Старокостянтинівський молочний завод» (Хмельницька область) на території Житомирської області.

Про це повідомляє прес-служба управління Держпраці у Житомирській області.

«12 червня водій ДП «Старокостянтинівський молочний завод» проводив заготівлю молока у сировинній зоні Любарського району Житомирської області. Тіло потерпілого біля молоковоза, без ознак життя та видимих тілесних ушкоджень, виявила приймальниця молока. За даними бюро судово-медичної експертизи у працівника стався крововилив у мозок. Розглянувши матеріали спеціального розслідування нещасного випадку та пояснення свідків, керуючись абзацем 6 пункту 16 Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року №1232, комісія дійшла висновку, що нещасний випадок не вважається пов’язаним з виробництвом. Відповідальних осіб з числа робітників та інженерно–технічних працівників ДП «Старокостянтинівський молочний завод» за даний нещасний випадок комісія не вбачає», - інформують в управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, в середині червня 2017 року управління Держпраці у Житомирській області створило комісію, аби розібратися у нещасному випадку, який стався з водієм молоковозу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі