Влада

Житомирська облрада проситиме ВР до Дня незалежності нагородити грамотою активного депутата-підприємця

22 July 2017, 16:22

Житомирська обласна рада збирається порушити клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України жителя Малинського району, місцевого підприємця і депутата Олександра Кибукевича.

Проект рішення сесії «Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Кибукевича О.Ф.» 21 липня розмістили на сайті облради.

«Порушити перед Верховною Радою України клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Кибукевича Олександра Федоровича, депутата Малинської районної ради Житомирської області, за вагомий особистий внесок у вдосконалення діяльності органів місцевого самоврядування, соціально-економічний і культурний розвиток району, активну депутатську діяльність (виділено редакцією) та з нагоди Дня Незалежності України», - йдеться в проекті рішення.

З офіційних джерел дізнаємося, що Олександр Кибукевич є депутатом Малинської райради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

За 2016 рік він задекларував 433 тис. грн доходу від підприємницької діяльності. Має декілька земельних ділянок в Малинському районі, офіс у селі Малинівка, дім в селі Різня та квартиру в Малині (дані електронної декларації). Власник вантажівки ГАЗ-53 1982 року випуску. У березні 2017 року ФОП Кибукевич Олександр Федорович продав Малинському ТМО хліба «Українського» на майже 10 тис. грн.

Нагадаємо, сесія Житомирської облради запланована на 27 липня 2017 року. Попереднього разу депутати збиралися 25 травня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році грамоти Верховної Ради України отримали житомирські лікарі Світлана Довгаль та Сергій Кочура, їх вручав нардеп Розенблат. На липневій сесії депутатам також запропонують підтримати клопотання про нагородження грамотами ВР депутата Баранівської міської ради Житомирської області та директора стадіону Олександра Драгана та Миколу Нікітчина - головного інженера баранівського ДП «Шпат», яке займається видобутком польовоштапових руд.

На початку липня цього року з нагоди 25-річчя Асоціації міст України грамоту Верховної Ради України отримав Коростишівський міський голова Іван Кохан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі