Події

У Коростені 2-річний хлопчик потрапив до реанімації після того, як отримав удар по голові гойдалкою

24 July 2017, 11:10

22 липня у м. Коростені хлопчик, якому лише через місяць виповниться 3 роки, граючись на дитячому майданчику отримав удар по голові металевою гойдалкою, на якій каталась інша дитина. Малюка у непритомному стані було доставлено до реанімаційного відділення лікарні. Поліція розпочала перевірку.

Про це інформує відділ комунікації поліції  Житомирської області.

«Подія сталася близько 21.10 на дитячому майданчику, розташованому у дворі однієї з багатоповерхівок міста. Хлопчик грався під наглядом 8-річної сестри неподалік від місця проживання, коли отримав травмування. Повідомлення про подію надійшло до поліції від лікарів. Уже на місці поліцейські з’ясували, що в якийсь момент хлопчик, пробігаючи повз гойдалку, на якій каталась інша дитина, наблизився до неї на небезпечну відстань і відповідно травмувавсь. На даний час дитина знаходиться у реанімаційному відділенні міської лікарні. Про родину відомо, що мама виховує одна двох дітей і на момент події жінка була вдома, готуючи вечерю», - зазначили у поліції.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, цього року в житомирському парку «Ланцюгову карусель» не відкрили для дітей, так як вона потребувала ремонту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі