Місто

Нежирне згущене молоко «Фаворит»: якісний продукт за доступною ціною

24 July 2017, 13:01

На полицях магазинів, поряд з добре відомими товарами, віднедавна з’явилось нежирне згущене молоко «Фаворит», загальна жирність якого становить 0,5%.

Житомирянка Надія Курна разом з родиною вже встигла скуштувати новинку Галіївського маслозаводу та поділилася своїми враженнями.

«Раніше постійно купували згущене молоко 8,5%, коли дізналися, що є нова згущенка, то вирішили спробувати. Вона така ж смачна, як звичайна та й ціна доступна», - розповідає жінка.

Цей продукт не лише смачний, але й корисний. Нежирне згущене молоко «Фаворит» не містить рослинних жирів, харчових домішок та консервантів. У складі лише натуральне молоко та цукор.

«Галіївський маслозавод виготовляє два види згущеного молока. Обидва за державними стандартами України. І хоча нежирне згущене молоко виготовляється за іншою методикою, ніж згущене молоко 8,5% жирності, на смак вони однакові. Згущене молоко жирністю 0,5 % створене для тих, хто стежить за своєю фігурою та гаманцем. Ми прагнемо, аби наш продукт був якісний та доступний для споживача. Тому зробили два види згущеного молока, щоб клієнти мали вибір: згущенку з більшою жирністю і більшою вартістю та згущенку з меншим вмістом жиру, і, відповідно, доступнішу за ціною», - відзначає головний технолог Галіївського маслозаводу Оксана Артемович.

Уся продукція цього маслозаводу відповідає світовим стандартам якості. Сухе знежирене молоко, згущене молоко та вершкове масло «Фаворит» експортують у США, Республіку Молдову, Єгипет, Азербайджан, Вірменію, Грузію, Туркменістан, Філіппіни, Ізраїль, Узбекистан, Сирію, Алжир, Албанію, Бангладеш, Іран, Ірак, Кенію, Лівію, М’янму, Нігерію, ОАЕ та Пакистан.

Географія поширення продукції постійно збільшується, а якість молочних виробів залишається найвищою. Разом з тим, солодковершкове масло, шоколадне масло та згущене молоко «Фаворит» завжди наявні на полицях вітчизняних магазинів.

Молочна продукція компанії «Фаворит», Галіївського маслозаводу, представлена на ринку понад 20 років.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі