Влада

На сесії Житомирської облради хочуть скасувати рішення про виділення землі для монастиря УПЦ МП

24 July 2017, 16:59

Майже 80 питань порядку денного буде розглянуто дванадцятою сесією обласної ради – таку кількість питань 24 липня погодила президія обласної ради. Додатковим питанням буде проект про скасування рішення щодо відведення земельних ділянок жіночому монастирю.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«Члени президії узгодили окремі питання та проекти рішень, зокрема щодо внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік. Додатково за пропозицією депутатів фракцій «Свобода» та «Самопоміч» в обласній раді буде внесено на розгляд сесії проект рішення про скасування рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок». А саме, надання дозволу Ставропігійному жіночому монастирю на честь Афонської ікони Божої Матері Української Православної Церкви на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які перебувають у КП «Житомироблагроліс», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 червня під час акції на майдані Корольова в Житомирі представники патріотичних сил влаштували «шибеницю» для опудала депутата на знак протесту проти рішення депутатів Житомирської облради про передачу землі Українській православній церкві Московського патріархату в Чоповичах Малинського району.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня  цього року на сесії депутати Житомирської облради з другої спроби надали дозвіл на розробку проекту землеустрою монастирю УПЦ МП: всього монастирю передали 23,9 га землі.

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі