Місто

Німецький перевізник запускає прямі автобусні маршрути з Житомира до Польщі та Чехії

25 July 2017, 09:50

Житомирянам відкривається доступ до найбільшої європейської мережі міжміських автобусів – FlixBus запускає перші маршрути вартістю від 759 гривень.

Про це 25 липня Житомир.info повідомила прес-служба німецької компанії FlixBus, яка працює на європейському ринку автобусних перевезень далекого прямування.

«З 27-го липня перші «зелені» автобуси FlixBus почнуть їздити на нічних маршрутах з Житомира до Праги, Брно, Кракова та Катовіце. Денні маршрути будуть запущені з 10-го серпня і квитки на них вже зараз доступні для замовлення онлайн. Завдяки FlixBus, мандрівники з Житомира отримають можливість відвідати понад 60 міст у різних країнах Європи лише з однією пересадкою. Европейська мережа FlixBus сьогодні обслуговує 200.000 щоденних маршрутів за 1.200 напрямками у 24 країнах», - розповіла Ніна Ґоббельс, речник FlixBus:

Квитки на нові рейси, наприклад Житомир-Краків, прямий маршрут – від 759 гривень або Житомир-Прага, прямий маршрут – від 1019 гривень, вже доступні до замовлення на сайті.

Також є можливість скористатися спеціальною пропозицією для подорожей Європою – квитком InterFlix.

«FlixBus робить подорожі Європою ще простіше з квитком InterFlix, який за 99 євро (близько 2900 грн.) дозволяє відвідати 5 будь-яких міст Європи. Квиток дійсний протягом трьох місяців, що ідеально підходить для подорожей Європою на автобусі», - інформує компанія-перевізник.

Квитки на маршрути з Житомира можна придбати на офіційному сайті www.flixbus.com.ua., в туристичних агенствах-партнерах FlixBus по всій Європі, а також безпосередньо у водіїв автобусів.

«Як і авіалінії, ми використовуємо динамічну модель ціноутворення. Квитки від 759 гривень на нові маршрути вже доступні на сайті», - зазначає Ніна Ґоббельс.

Автобуси FlixBus обладнані комфортними сидіннями, розетками, кондиціонерам та безкоштовним Wi-Fi. Норма провозу багажу складає дві одиниці багажу на одну людину.

«Скоро ми запустимо український мобільний застосунок FlixBus. У нашому безкоштовному застосунку, доступному для iOS, Windows and Android, користувачі можуть легко бронювати квитки, ознайомлюватися з доступними маршрутами, а також використовувати навігацію для визначення місця відправлення автобуса. За допомогою push-повідомлень в застосунку ми також можемо інформувати наших користувачів про затримку автобуса», - зазначає речник компанії.

Реєстрація на автобус може здійснюватися за допомогою QR-коду прямо у мобільному застосунку без використання роздрукованих квитків. Змінити або скасувати бронювання на гнучких умовах можна за 15 хвилин до відправлення автобуса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі