Влада

Полторак доручив розібратися з проблемами у житомирській 95-й бригаді через пости про комбрига

25 July 2017, 15:50

Міністр оборони Степан Полторак доручив невідкладно перевірити достовірність інформації, яка оприлюднена у соцмережах.

Про це Полторак написав на своїй сторінці у фейсбук 25 липня.

«У зв’язку із повідомленнями, які викладені у соцмережах, я доручив Генеральному штабу ЗС України та Військовій службі правопорядку невідкладно розібратися у достовірності інформації щодо проблемних питань у 95-ій десантно-штурмовій бригаді та навчальному центрі ВДВ. Наразі за вказаними фактами здійснюється службова перевірка. За результатами перевірки будуть вжиті відповідні заходи», - йдеться у дописі.

Як вдалося з’ясувати Житомир.info, ситуація пов’язана з нинішнім комбригом, його відношенням до підлеглих та звільненням легендарних бійців 95-ї бригади.

Ще 22 липня Жора Турчак написав пост про те, що бойові офіцери переходять в інші бригади через командира бригади Олега Гутя.

Згодом до критики командира бригади долучилася Маруся Звіробій.

«З 95 бригади перевелося вже багато людей, але останнє, що вкрай дістало хлопців, так це чутка про рапорти на звільнення та перевод відомих героїв, комбатів цієї бригади, Героя України Олександра Порхуна та відомого кіборга Павла Ведмедя, а після того, як перевівся знатний товариш полковник Лагута, друзі десантники в емоційній розмові були готові піднімати кіпіш, який і далі назріває. Отож якийсь боєц закритикував свого комбрига в досить образливій формі і привів тези щодо незрозумілості чому терплять на посаді людину, через яку уходять з бригади кращі кадри», - пише Маруся Звіробій.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські десантники взяли участь у масштабних навчаннях частин ВДВ, які відбувалися у повітрі, на морі та на суші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі