Місто

Через пориви без води залишилися кілька вулиць Житомира, на Польову організували підвіз

26 July 2017, 12:10

Зранку 26 липня в соцмережах житомиряни почали обурюватися тим, що у місті на кількох вулицях немає води.

Місцеві жителі запевняють, що без води сьогодні - верхня та нижня Польова, вулиці Героїв Десантників, Грушевського, Мистецькі ворота та Маликова.

У коментарі Житомир.info в диспетчерській КП «Житомирводоканал» розповіли, що підвіз води на Польову здійснюється постійно.

«Наразі на Івана Гонти працює бригада: води немає на верхній і нижній Польовій, постійно здійснюється підвіз води. Є водовозка на Космонавтів, 31, Вітрука, 33 була, зараз на Вітрука, 32, Кібальчича, 16, майдан Польовий, 2. Ще підвозимо воду на Корольова. На Героїв Десантників працює бригада. За адресою Героїв Десантників, 13 всю ніч стояла водовозка. На Мистецьких воротах працівники водоканалу шукають причину поломки. За інші – заявок не було. Загалом по місту сьогодні 7 поривів», - розповіла диспетчер водоканалу.

Також головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін на запитання Житомир.info, чому після 22:30 знижується тиск води в кранах або взагалі зникає, розповів про зношеність мереж.

«Мережі вже зношені, в дуже жахливому стані. Проте водоканал не відключає воду щоденно в цю годину. Якщо ж є зменшення тиску води в кранах і є заяви, ми на них реагуємо і усуваємо проблеми», - сказав Сергій Єрьомін.

Як повідомляв Житомир.info, 25 липня у мікрорайоні «Нижня Польова» в Житомирі припинили водопостачання через порив на вулиці Івана Гонти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі