Місто

Житомирське «Полісся» невдало стартувало у сезоні ІІ ліги через серйозні кадрові проблеми

26 July 2017, 15:08

Житомирський ФК «Полісся» із розгромної поразки стартував у сезоні Другої ліги. На стадіоні «Спартак» жовто-зелені поступились вінницькій «Ниві-В» із рахунком 0:4.

У першому таймі підопічні Ігоря Левицького відіграли грамотно позиційно. На стартових хвилинах матчу житомиряни кілька разів полоскотали нерви голкіперу гостей Максиму Бабійчуку, але так і не реалізували небезпечні моменти біля воріт «Ниви». 

За 10 хвилин до завершення першого тайму гравці «Полісся» зіштовхнулись зі стандартною для себе проблемою – розіграшом стандартів. Гравець вінницької команди подав м’яч від кутового прапорця у штрафний майданчик «Полісся», і цю подачу вдало завершив нападник «Ниви» Ігор Маляренко. Після першого пропущеного м’яча гра жовто-зелених «посипалась»: у другому таймі на 57 хвилині зустрічі перевагу вінничан подвоїв Денис Катрюк, а Ярослав Браславський та Олександр Дугієнко довели рахунок до розгромного.

Голи гравці вінницької «Ниви» забили на 64 та 91 хвилинах відповідно. У підсумку житомирське «Полісся» із поразки розпочинає виступи в чемпіонаті України серед команд ІІ ліги.

«Може, в першому голі присутнє якесь везіння, але я вважаю, що другий тайм ми повністю переграли суперника і рахунок заслужений. Але я б хотів відзначити ще й те, що і нам не треба сильно задирати ніс і впадати в ейфорію, що ми у вас виграли 0:4. А вам, напевно, побажати, ви самі розумієте, що команда проходить період становлення, щоб це становлення пройшло якомога швидше. І я впевнений, що з часом ви додасте в грі»,- каже головний тренер ФК «Нива-В» Володимир Горілий.

За словами головного тренера жовто-зелених, команда зіштовхнулась із серйозними кадровими проблемами, що й призвело до того, що житомиряни поступились у першому матчі сезону. Поки найбільшими проблемами «Полісся» є відсутність нападника та швидких крайніх півзахисників. Головний тренер не загадує, але каже, що можливість підсилити склад є.

«Ми ж футбольний клуб «Полісся». Це бренд. Ми ж не барахолці, що ми зараз почнемо підбирати те, що комусь не треба. Ми ж повинні себе поважати. Поважати своє місто, любити свій клуб і цінувати цей клуб. А ті футболісти, які потрібні командам - вони вже всі розібрані. А брати непотріб, хай мене Бог простить, це несолідно. Я ж не директор барахолки з Єревана, щоб я тут почав торгувати на розкладачці. Тому такого не буде. Є кілька футболістів, які хочуть до нас в команду. Вони будуть вести з Віталієм Лясковським переговори, вони там хочуть якісь умови. Може, умови й надто завищені, вони знають собі ціну. Якщо ми з ними домовимося, то, звичайно, буде посилення. А якщо не домовимося, то будемо грати так, як є», - розповідає головний тренер ФК Полісся Ігор Левицький.

Як саме може змінитись склад ФК «Полісся» та чи вплине це на гру команди, можна буде побачити вже 26 липня у кубковому матчі проти «Демні» зі Львівщини та в понеділок, 31 липня, у матчі третього туру в сезоні ІІ проти «Прикарпаття».

Як повідомляв Житомир.info, житомирське «Полісся» спробує на виїзді обіграти львівську «Демню».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі