Події

На КамАЗ, що рухався по дорозі в Житомирській області, впало дерево, постраждав водій

27 July 2017, 15:15

У селищі Миропіль Романівського району Житомирської області під час буревію 25 липня на КамАЗ впало дерево.

Про це з посиланням на місцеве відділення поліції повідомляє сайт Твій Романів.

«КамАЗ рухався по вулиці Центральній поблизу селищної ради, коли на кабіну водія впало дерево. Водія госпіталізували. Як повідомляє сайт Миропільської об’єднаної громади, внаслідок негоди були пошкоджені лінії електропередач, дахи й огорожі будинків, повалені дерева», - інформує Твій Романів.

На сайті управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області є інформація про те, що 26 липня рятувальники проводили роботи по зрізанню та прибиранню аварійних дерев у двох населених пунктах області.

«О 09:40 в селі Великі Коровинці Чуднівського району бійці ДСНС прибрали з проїжджої частини дороги дерево, що впало через негоду, яка вирували напередодні в області. За допомогою бензопил вони розрізали дерево на шматки та спеціальним автомобілем відтягнули їх з дороги. Трохи згодом, о 09:55 в м. Олевськ відділення рятувальників зрізали гілля двох аварійних дерев, що загрожували падінням на приватний житловий будинок», - повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, під час негоди 25 липня в Житомирській області впали 3 електроопори, сильний вітер пошкодив 70 дахів.

Фото Романівського відділення поліції та прес-служби УДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі