Місто

Житомирський національний агроекологічний університет – лідер вступної кампанії

27 July 2017, 18:21

Вчора, 26 липня, завершилося подання заяв на вступ до вищих навчальних закладів України. Серед трьох найбільших ВНЗ Житомирщини – Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирського державного університету імені Івана Франка та Житомирського державного технологічного університету – найбільшу кількість заяв абітурієнти подали до Житомирського національного агроекологічного університету, а саме 7838 заяв.

На другому місці – Житомирський державний університет імені Івана Франка, до якого надійшло 6405 заяв на вступ, на третьому – Житомирський державний технологічний університет (5420 заяв). Таким чином, агроекологічний університет за кількістю поданих заяв випереджає університет імені Івана Франка на 22,4%, технологічний університет – на 44,6%.

Вартість навчання також є найнижчою у Житомирському національному агроекологічному університеті. Наприклад, за рік навчання на спеціальності «Менеджмент» в агроуніверситеті потрібно буде сплатити 10800 грн, університеті імені Івана Франка – 12675 грн, технологічному університеті – 13200 грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі