Події

У Житомирській області мати 15-річної київської заручниці розповіла, чому відпустила доньку на роботу до столиці

28 July 2017, 09:29

Дивом урятована дівчинка з села Брусилівського району Житомирської області, яку п'ять днів підозрювані в сутенерстві дорослі силою утримували в київській квартирі, зустрілася з матір'ю. 15-річна Дарина повернулася додому на Житомирщину через тиждень після того, як із нею в Києві працював психолог, але ця історія дістала неочікуване продовження.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«Історія доньки Лариси Карапетян сколихнула всю країну. У Києві невідомі утримували Дарину в неволі, били і змушували займатися проституцією. Аби врятуватися з 8-го поверху, вона кидала в коробках із-під сірників записки. Одну з них знайшла школярка, показала батькам і ті викликали поліцію. Двох підозрюваних сутенерок затримали, їм загрожує до 10 років тюрми. Даша мала повернутися додому, де на неї чекала мама.

«Хотілося і кричати, і плакати, і розірвати її, що вона не послухала і поїхала. Я думала, що збожеволію, я спустошена до краю», - твердить пані Лариса.

Вона погоджується на важку розмову лише задля того, аби захистити доньку від людського осуду.

«Зараз багато насміхаються над нею – ну, поїхала, допригалася. Щоб не зацькували, щоб вона не зробила нічого собі. Щоб дитина повірила, що вона не одна», - пояснює мати.

Дарина закінчила 9-й клас і далі хотіла навчатися в столиці – разом зі старшою сестрою поїхала шукати училище. Коли повернулася, мамі сказала, що по інтернету знайшла ще й дві роботи – прибиральниці та няні.

«Я їй завжди говорила, що для твого віку ще зарано працювати. А їй хотілося новий комп'ютер і новий телефон», - каже пані Лариса.

Впродовж чотирьох днів Даша завжди відповідала на мамині дзвінки й обіцяла повернутися вже за кілька днів.

"Не плакала, вона сміялася, була нормальною. Умовна хазяйка теж зі мною говорила, казала, що донька дуже роботяща, є слова-суржики, але вона відучує їх говорити, слухняна, дуже довольна. Хазяйка каже – дякую, що ви довірили неповнолітню дочку», - розповіла матір.

Як повідомляв Житомир.info,18 липня патрульні Києва врятували дівчинку з квартири, де з неї знущались троє дорослих. Згодом, журналісти розповіли подробиці порятунку дівчинки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі