Культура

Житомирський зразковий дитячий хор «Gloria» привіз перемогу з Міжнародного конкурсу «Усі ми діти твої, Україно»

31 July 2017, 16:38

У суботу, 29 липня, колектив житомирського дитячого хору «Gloria» привіз перемогу та одержав відзнаку за перше місце на XI Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно» в номінації вокальне мистецтво «Академічний спів».

Про це Житомир.info розповіли батьки вокалістів.

«Цього разу XI тематична зміна «Усі ми діти твої, Україно» в «Молодій гвардії», в Одесі, об’єднала 1099 творчих дітей з усіх куточків України, серед яких більше 600 талановитих та обдарованих учасників фіналу Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості. Дитячий  хор «Gloria», пройшовши нелегкий шлях конкурсного відбору, вперше став учасником фестивалю та гідно представив Житомирщину на гала-концерті, який відбувся на церемонії закриття фіналу ХІ Міжнародного конкурсу-фестивалю. Талановиті виконавці своїм унікальним співом зачаровували слухачів та створювали особливу атмосферу. Здавалося, зала завмирала під час оголошення результатів конкурсу і вибухала бурхливими оплесками на честь переможців. Щасливими почувалися і наші діти, бо стали однією сім’єю, набули безцінного досвіду та гідно представили нашу Житомирщину. Такий результат досягнуто завдяки кропіткій праці талановитої родини Клименків - керівника хору заслуженої артистки України Наталії Андріївни та заслуженого діяча мистецтв України Олександра Петровича», - розповіли батьки.

Фото надане батьками

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2017 року житомирський зразковий дитячий хор «Gloria» привіз перемогу з міжнародного пісенного фестивалю в Чехії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі