Політика

Адвокат Андрій Федур повідомив, що він більше не захищатиме житомирського нардепа Борислава Розенблата

1 August 2017, 12:22

Керівник адвокатської компанії «Агєєв і Федур» Андрій Федур повідомив, що вже не захищає у суді нардепа від Житомира Борислава Розенблата.

Про це Федур написав пізно ввечері 31 липня на своїй сторінці у фейсбук.

«Від сьогодні я вже не здійснюю захист Борислава Розенблата. Угоду розірвано за згодою Сторін. Тих, хто цікавиться цією справою, прошу не шукати ніяких конспірологічних версій. Їх просто не існує. Я повідомляю про це лише тому, що багато хто звертався до мене, щось прокоментувати по цій справі», - повідомив адвокат.

Зазначається, що Андрій Федур – відомий український адвокат, який вів багато «гучних» українських справ: справу Миколи Агафонова, справу Гонгадзе, банку «Слов'янський», Бориса Колесникова, Абдумаліка Абдулладжанова та ін.

Нагадаємо, 31 липня під час судового засідання в Солом’янському райсуді Києва адвокати народного депутата Борислава Розенблата ініціювали перегляд запобіжного заходу і заявили відвід судді.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня Солом'янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід народному депутату Бориславу Розенблату у вигляді застави в розмірі 7 млн грн, присудив носити електронний браслет та здати закордонні паспорти.  Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Кравченко повідомив, що з 19 липня народний депутат Борислав Розенблат носить електронний браслет. Станом на 24 липня сім'я внесла за народного депутата Розенблата 7 мільйонів гривень застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі