Влада

Гундич створив робочу групу, яка перевірить виділення земельних ділянок у Житомирському районі

3 August 2017, 17:27

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич створив робочу групу, яка повинна вивчити питання про розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення.

Відповідне розпорядження Гундич підписав 27 липня.

«Відповідно до статей 6, 13, 16, 21, 25, 28, частин 3, 4 ст. 31, п. 9 ч. 1 ст. 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 05.11.1996 №1035/96 «Про заходи щодо підвищення ефективності роботи і відповідальності територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та забезпечення їх взаємодії з Радою міністрів Автономної Республіки Крим та місцевими державними адміністраціями» та з метою вивчення питання про розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення утворити робочу групу з вивчення питання про розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення і затвердити її склад згідно з додатком», - зазначається у документі.

Про результати проведеної роботи робоча група має поінформувати облдержадміністрацію до 14.08.2017.

До складу робочої групи увійшли сільські голови сіл Житомирського району, про які говорили на сесії облради 27 липня: Кодня, Вертокиївка, Миролюбівка, Іванівка, Глибочиця.

Нагадаємо, депутати обласної ради висловили недовіру керівництву управління Держгеокадастру в Житомирській області, проголосували за призупинення видачі землі в окремих населених пунктах (Кодня, Миролюбівка, Вереси, Чоповичі, Вертокиївка, Станишівка) та збиралися створити комісію, яка б перевірила рішення Держгеокадастру щодо виділення земельних ділянок.

Як повідомляв Житомир.info, представники Коднянської громади з плакатами пікетували сесію обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі