Місто

В Житомирі на Бориса Тена провалився асфальт, який можливо «підмила» підземна річка

3 August 2017, 18:36

В Житомирі 3 серпня близько 16:00 на вулиці Бориса Тена поблизу магазину «Східний» провалився асфальт. Відео в мережі Facebook опублікував житомирянин Максим Кошубський.

Станом на 16:30 на місці вже працювали робітники аварійно-диспетчерської служби. Наразі вони перевірили справність роботи каналізаційного колектора, який розміщується в цьому місці, та переконались, що причина полягає в іншому.

За словами головного інженера КП «Житомирводоканал» Сергія Єрьоміна, асфальт міг провалитися через підземну річку. Втім, остаточно назвати причину провалу поки не можуть.

«Ви якраз зустріли працівників аварійно-диспетчерської служби, яка працює по всьому місту і виїжджає на місця в разі якихось аварійних ситуацій. Там йде каналізаційний колектор, там йдуть штучні споруди і місцеві мешканці розказали, що там в трубі прокладена якась річка. Чесно кажучи, я не знаю, що там в 80-х роках прокладали, коли ще цієї дороги не було. Наші представники виїхали, я дав вказівку, щоб вони виставили огородження. З представниками штучних споруд (КП «Експлуатація штучних споруд» - ред.) я зустрівся, колектор свій ми перевірили, колектор каналізаційний чистий, тобто нічого немає. Завтра буде вільна техніка, ми його «обдовбимо», зробимо, підсиплемо і я думаю, що найближчим часом заасфальтуємо. Рух перекриватись не буде, там будуть тимчасові незручності в рухові, бо буде працювати тільки одна полоса», - прокоментував телефоном головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін.

Станом на 17:00 працівники аварійно-диспетчерської служби огородили яму, яка утворилась на проїжджій частині, та встановили знаки про необхідність об’їзду небезпечної ділянки. Ліквідовувати наслідки аварії працівники житомирського водоканалу обіцяють вже завтра, 4 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі