Влада

Поліцейські, медики та рятувальники на стадіоні в Коростені говорили про безпеку домашніх матчів житомирського «Полісся»

4 August 2017, 10:59

У місті Коростень Житомирської області на стадіоні «Спартак» відбулась спільна нарада з питань публічного порядку та безпеки під час проведення масових спортивних заходів.

Про це 4 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У Коростені, на місцевому стадіоні «Спартак», проходитимуть домашні матчі футбольного клубу «Полісся» у чемпіонаті України серед команд ІІ ліги. Поліцейські, нацгвардійці, рятувальники та медики разом з працівниками стадіону та обласної федерації футболу говорили про безпеку матчів. Зокрема, оглянули спортивну споруду та допоміжні приміщення, оцінили можливості по розташуванню різних груп вболівальників, евакуації людей у разі виникнення надзвичайних ситуацій, доступу медичної допомоги тощо», - інформує поліція.

Окремо робоча група обговорила питання взаємодії працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України зі стюардами на стадіоні задля забезпечення правопорядку під час прибуття вболівальників, проведення ігор та їх завершення.

За словами заступника начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУНП області Андрія Святогора, найближчим часом відбудуться навчання, під час яких усі служби зможуть практично відпрацювати алгоритм дій у разі виникнення тих чи інших ситуацій на стадіоні.

Як повідомляв Житомир.info, 22 липня цього року житомирське «Полісся» невдало стартувало у сезоні ІІ ліги через серйозні кадрові проблеми. Гра відбулася в Коростені. 5 серпня «Полісся» на коростенському стадіоні прийматиме ФК «Львів».

Фото - ГУНП в Житомирській області

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі