Влада

В Житомирській облраді через 1,5 місяці після утворення вперше зібралася «земельна» робоча група

4 August 2017, 12:03

В прес-центрі обласної ради 3 серпня під головуванням заступника голови обласної ради Максима Вілівчука відбулось перше організаційне засідання  робочої групи з питань моніторингу відведення та використання земельних ділянок на території області.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«У складі групи працюватимуть начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Руслан Кирилюк, начальник відділу здійснення державного контролю за додержанням вимог земельного законодавства та оперативного реагування управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Роман Козир, депутати обласної ради Ірина Костюшко, Віталій Вітусевич, Павло Чернявський. В ході першого організаційного засідання було обрано секретаря робочої групи, ним став депутат Павло Чернявський», - йдеться у повідомленні.

Члени групи опрацьовували Положення про робочу групу, принципи її роботи  та визначали першочергові заходи з організації моніторингу відведення та використання земельних ділянок на території області.

Розпорядження «Про утворення робочої групи з питань моніторингу відведення та використання земельних ділянок на території області голова облради Володимир Ширма підписав ще 22 червня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич своїм розпорядженням від 27 липня 2017 року створив робочу групу, яка повинна вивчити питання про розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення.

 

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі