Влада

Через чотири роки Олександр Музика знову хоче спробувати стати ректором ЖДУ

4 August 2017, 14:07

Колишній декан соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету ім. Івана Франка Олександр Музика збирається брати участь у конкурсі на посаду ректора ЖДУ.

Про це 4 серпня Музика написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Друзі, сьогодні при здоровому розумі та при ясній пам'яті я прийняв рішення балотуватися на вакантну посаду ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка. Починаю збирати документи», - пише Олександр Музика.

Нагадаємо, в січні 2013 року Музика вже брав участь у виборах ректора, але поступився діючому ректору Петру Сауху: за Музику був 31 голос, за Сауха – 121. Згодом Олександр Музика перейшов на роботу в Інститут психології імені Г.С. Костюка Національної Академії педагогічних наук України. 

Як повідомляв Житомир.info,  23 червня під час конференції трудового колективу Житомирському державному університеті імені Івана Франка Петро Саух повідомив про те, що йде з посади ректора вишу, яку обіймав з 2002 року. 12 липня Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на заміщення посади ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі