Влада

Гундич подивився на реконструкцію центрального стадіону в Житомирі: Все має бути довговічним, але не моє терпіння

5 August 2017, 16:04

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич у суботу, 5 серпня, вирішив перевірити, як просувається реконструкція центрального стадіону в Житомирі.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Перевірив, чи працюють у суботу на стадіоні «Полісся». Працюють. Першочергово – якість і надійність. Все має бути довговічним, але не моє терпіння. Тому відтепер щотижня звітуватимуть про роботу та виконання графіків», - написав голова ОДА.

Нагадаємо, в березні цього року у вихідний день Ігор Гундич вже перевіряв, чи ведуться ремонтні роботи на стадіоні.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські губернатори обіцяють реконструювати центральний стадіон з 2005 року. Оновлений легкоатлетичний манеж губернатор Сергій Рижук урочисто відкрив у грудні 2013 року. У серпні 2014 року Сергій Машковський провів на стадіоні робочу нараду: обіцяв звернутися до правоохоронних органів щодо перевірки даного об’єкту та покарати винних у службовому недбальстві. Тоді ж мова йшла про те, що для убезпечення відремонтованого легкоатлетичного манежу від підтікання та руйнування треба зробити ремонт трибуни, який обійдеться обласному бюджету в 3 млн грн. Колишній голова Житомирської обласної ради Віталій Француз говорив, що за виконані роботи на стадіоні треба заплатити з бюджету ще 4,5 мільйони гривень.

У лютому 2016 року Сергій Машковський обіцяв зробити «все можливе, щоб Житомир мав стадіон європейського зразка». У серпні минулого року в Житомирській ОДА показали, як виглядатиме стадіон «Полісся» після реконструкції.

В червні цього року під час засідання Кабміну затвердили перелік інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку: 4 млн 550,838 тис. грн передбачено на реконструкцію західної трибуни центрального стадіону в Житомирі, 13 млн 993,428 тис. грн - на реконструкцію футбольного поля та благоустрій території. В липні мер Житомира Сергій Сухомлин говорив, що восени буде здана перша черга реконструкції центрального стадіону.

 

 

Фото з фейсбука Ігоря Гундича

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі