Події

У Житомирській області втопився чоловік, це 16 загибель на воді з початку року

7 August 2017, 16:24

7 серпня рятувальники дістали з річки Ірша в Малинському районі Житомирської області тіло 50-річного потопельника.

Про це 7 серпня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«7 серпня об 11:25 до Служби порятунку «101» від Національної поліції надійшло повідомлення про те, що у річці Ірша в селі Гранітне Малинського району виявлено тіло чоловіка, і необхідна допомога у його вилученні. З’ясувалося, що потопельник знаходиться на відстані 5 м від берега. Рятувальники на надувному човні дісталися до чоловіка та доправили його на сушу. Загиблим виявився місцевий житель, 1967 р. н. Обставини трагічної події встановлюють правоохоронці», - інформує УДСНС.

Раніше в управлінні ДСНС повідомляли про вилучення з води потопельника в Житомирському районі. Це було 4 серпня між селами Перлявка та Корчак.

«З’ясувалося, що потопельник знаходиться на поверхні річки Тетерів на відстані близько 20 м від берега, біля рибацької сітки, а його одяг - на суші. На надувному човні рятувальники підпливли до чоловіка. На руці загиблого висів пакет із рибою. За допомогою багра та рятувальної мотузки бійці ДСНС доправили тіло загиблого на берег», - повідомляли рятувальники.

За інформацією управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації, з початку 2017 року на водних об'єктах області втопилися 15 осіб (з 50-річним чоловіком – вже 16, ред.), з них троє дітей.

Рятувальники в Малинському районі, фото УДНС 

 

Вилучення тіла рибалки 4 серпня, фото УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі