Влада

На трасі під Житомиром демонтували 8 незаконно розміщених білбордів

7 August 2017, 17:35

Із 11 незаконно встановлених рекламних панно на шляху міжнародного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський в Житомирському районі демонтували 8, підлягають демонтажу ще 3.

Про це 7 серпня Житомир.info повідомила прес-служба  Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«У Житомирській області близько місяця триває боротьба з незаконно розміщеними рекламними конструкціями у смугах відводу автошляхів. За результатами обстеження доріг було виявлено незаконно встановлені рекламні конструкції, які за поданням Житомирської ОДА та рішенням Укравтодору підлягають демонтажу. На даний час роботи з демонтажу проводяться на шляху міжнародного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський.  Із 11 незаконно встановлених рекламних панно 8 – вже демонтовано», - інформує Служба автодоріг.

Ще три рекламні конструкції демонтують найближчим часом, - повідомили Житомир.info в прес-службі САД.

У прес-службі уточнюють: демонтаж щитів та біл-бордів проведений на трасі Житомир-Бердичів у Житомирському районі. У більшості випадків причиною демонтажу є прострочення дозволів на розміщення рекламних конструкцій. Конструкції, встановлені без дозволів та погоджень, повністю спилюються, - розповіли у прес-службі. Звісно, це викликає супротив їхніх власників і перетворюється на справжню війну з дорожниками.

«Служба автомобільних доріг зовсім не проти реклами поблизу шляхів. Разом з тим, є умови, які порушувати не можна – це дотримання чинних нормативних документів із забезпечення безпеки дорожнього руху, наявність усієї відповідної дозвільної документації та естетичний зовнішній вигляд рекламного щита», - цитує прес-служба начальника САД у Житомирській області Геннадія Савченка.

Прес-служба САД нагадує: видача (відмова у видачі, переоформлення, видача дубліката, анулювання) дозволу здійснюється Житомирською обласною державною адміністрацією відповідно до Законів України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги» та «Про рекламу».

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2017 року житомирські підприємці мало не побились із працівниками інспекції з благоустрою через демонтаж реклами. Улітку цього року в центрі Житомира збирались демонтувати чотири МАФи та 58 рекламних конструкцій.

Фото прес-служби САД

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі