Місто

Житомирське ТТУ не змогло закупити два електробуси через брак пропозицій

8 August 2017, 10:54

До кінця осені 2017 року Житомир не отримає два електробуса, які безкоштовно возитимуть громадян в ті мікрорайони, де не ходить електротранспорт.

Інформація про відміну торгів із придбання комунальним підприємством «Житомирське трамвайне-тролейбусне управління» Житомирської міськради двох електричних міських автобусів довжиною 8 і 10 метрів опублікували сайти електронних закупівель.

Датою відміни торгів вказане 28 липня 2017 року, причиною - «допущення до оцінки менше двох тендерних пропозицій». Сума тендеру по обом лотам становила 10 млн грн.

Нагадаємо, житомирська мерія збиралася до кінця листопада 2017 року придбати для міста  два сучасних автобуса на акумуляторах. Аукціон розпочався 8 червня, тендерні пропозиції приймали до 3 липня 2017 року. 

Пасажиромісткість першого автобуса мала становити не менше 40 осіб, другого - не менше 60 (22 сидячих). Автобуси повинні були мати 6 коліс, автономний обігрів салону, 4 електронних табло, озвучку та електромережу для Wi-Fi, а також зарядний пристрій, адаптований до типу електробуса з можливістю одночасної зарядки двох електробусів.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2017 року в міськраді анонсували закупівлю двох тестових електробусів, які возитимуть громадян безкоштовно. Паралельно мерія оголосила про намір за 124 мільйони гривень придбати 40 комунальних сучасних автобусів на дизельному паливі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі