Події

Відпочивальників з Житомира рятували з оглядового колеса в Залізному Порту

8 August 2017, 15:16

На Херсонщині поліція та рятувальники визволили людей з оглядового колеса.

Про це 8 серпня повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

«Подія сталася у курортному селищі Залізний Порт Голопристанського району. В результаті відключення електрики була зупинена робота оглядового колеса. На той момент там знаходилися люди. Операція з їх порятунку тривала приблизно півтори години. Людей визволяли поліцейські та рятувальники», - йдеться у повідомленні.

7 серпня приблизно о 20:00 на набережній селища Залізний Порт сталося відключення електрики. Заручниками ситуації стали 6 дорослих та 14-річна дитина, які на той момент знаходилися на оглядовому колесі. Їм на допомогу одразу прибули поліцейські та рятувальники. Працівники кафе та кіосків теж не лишилися байдужими, вони приносили драбини, мотузки і воду. Пасажирів атракціону підбадьорювали та заспокоювали.

«Через відсутність генератора рятувальники і поліцейські півтори години у спеку, незважаючи на пізній час, вручну прокручували важкий механізм. Рятувальна операція тривала півтори години і завершилася успішно, людей спустили на землю. Відпочивальники з Житомира та Полтави почувалися добре, їм дали попити холодну воду та заспокоїли. Нікому з них не знадобилася медична допомога», - інформує поліція.

 

Фото з сайту ГУНП в Херсонській області

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня Залізному Порту під час купання потонув хлопчик з Новоград-Волинського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі