Влада

Директора фіндепартаменту Житомирської ОДА Ганну Ємченко звільнили напередодні ювілею

8 August 2017, 17:56

Напередодні 65-річного ювілею директорка департаменту фінансів Житомирської облдержадміністрації Ганна Ємченко отримала офіційне звільнення.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

7 серпня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про звільнення Ємченко. За даними ОДА, держслужбовець 16 років очолювала спочатку управління, а згодом – департамент фінансів Житомирської ОДА.

«Сьогодні, 8 серпня, Ганні Ємченко виповнюється 65 років. Відповідно до законодавства, у зв’язку із досягненням 65-річного віку, вона звільнилася з посади директора департаменту фінансів ОДА», - пише прес-служба ОДА.

На своїй сторінці у Facebook 7 серпня Ганна Ємченко написала, що вона присвятила Державній службі більше половини свого життя – більше 40 років.

«Це були роки надзвичайно напруженої і відповідальної праці на благо рідної Житомирщини, її жителів. За ці роки спільно з органами влади і самоврядування, іншими структурами вдалося багато зробити, вирішували вкрай необхідні питання, розв’язували безліч проблем. Працюючи на державній службі, я також плідно працювала в обласній раді як депутат трьох скликань», - написала ювілярка.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії облради 27 липня Ганна Ємченко подякувала всім і попрощалася, однак голова облради Володимир Ширма тоді повідомив, ще директор фіндепартаменту продовжує працювати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі