Події

У райцентрі Житомирської області Volkswagen в’їхав у стовп, травмувалася 16-річна пасажирка

9 August 2017, 13:09

8 серпня у дорожньо-транспортних пригодах у Житомирській області травмувалися молода дівчина та 50-річна велосипедистка, яка повертала перед ВМW.

Про це 9 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У місті Коростишів автомобіль врізався в електроопору. Дорожньо-транспортна пригода сталась 8 серпня близько 16.00 на одній з вулиць районного центру. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Golf, 23-річний житель районного центру, не впорався з керуванням та вчинив зіткнення з бетонною електроопорою. У результаті ДТП травми отримала пасажирка автомобіля, 16-річна жителька м. Коростишева», - інформує поліція.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася 8 серпня близько 13.50 на перехресті в місті Новоград-Волинський. За даними поліції, водійка автомобіля ВМW Х 5, 48-річна місцева жителька, рухаючись у крайній правій смузі, зіштовхнулась з велосипедом під керуванням 50-річної жінки, яка перетинала дорогу. Велосипедистку доставили до лікарні з травмами.

В обох випадках триває з’ясування причин та обставин подій у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня у Житомирі автопоїзд збив велосипедиста, а в Романові загинув пішохід, який лежав на дорозі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі