Події

У Житомирі на Музикалці горіла трикімнатна квартира, захаращена лахміттям

10 August 2017, 10:25

9 серпня рятувальники гасили пожежу у квартирі, одна з кімнат якої майже до стелі була захаращена одягом та іншими хатніми речами.

Про пожежу 10 серпня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«9 серпня о 18:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в Житомирі. На місці події з’ясувалося, що господарів вдома не було. Рятувальники здійснили аварійне відкривання дверей та потрапили всередину. В трикімнатній оселі спостерігалося сильне задимлення. Осередок займання знаходився у коридорі. Квартира була повністю захаращена сміттям, що ускладнювало процес гасіння», - описують подію рятувальники.

У прес-службі УДСНС Житомир.info уточнили, що пожежа сталася на вулиці Льва Толстого на Музикалці.

Пожежу гасили два відділення вогнеборців: 9 чоловік особового складу та 2 пожежні машини. О 18:40 пожежу локалізували, о 19:43 – ліквідували. Вогонь знищив шафу, домашні речі та дверну раму.

За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем, ймовірно, під час куріння. Остаточна причина пожежі встановлюється, - інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому горів балкон у 14-поверхівці навпроти «Глобала», квартира теж була завалена пластиковими пляшками, сміттям та лахміттям.

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі