Події

Суд оштрафував екс-керівника інтернату в Житомирській області за стрімку «кар’єру» сина

10 August 2017, 12:18

За вчинення корупційного діяння оштрафовано колишнього керівника одного з психоневрологічних інтернатів Житомирської області.

Про це 10 серпня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Посадова особа одного із психоневрологічних інтернатів області порушила вимоги Закону України «Про запобігання корупції», не повідомивши Житомирську обласну раду про наявність реального конфлікту інтересів під час виконання своїх повноважень. Зокрема, директором інтернату, в умовах реального конфлікту інтересів, 23.05.2017 видано наказ про призначення свого сина на посаду електрозварювальника, а через три дні після такого наказу видано наступний, про призначення сина на посаду заступника директора цієї установи. Крім цього, вже 29.05.2017 наказом директора інтернату заступнику надано відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку», - повідомляє прокуратура.

Коростишівська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді справи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, а постановою Радомишльського районного суду екс-керівника визнано винною у вчиненні правопорушень та накладено штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів, або 3400 грн, - інформує прес-служба.

Із власних джерел Житомир.info дізнався, що мова йде про екс-посадовця Радомишльського психоневрологічного інтернату Житомирської облради.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2017 року голову Брусилівської районної ради оштрафували за договори з донькою, а в липні голова однієї з сільрад Ружинського району відповів за те, що підписав розпорядження про преміювання дружини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі