Місто

Влада Житомира хоче дозволити з трьох нежитлових приміщень зробити квартири

11 August 2017, 09:43

Влада Житомира хоче дозволити реконструювати три нежитлові приміщення під житло.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міськради 10 серпня.

Виконком хоче дозволити:

Забродському П. А. виконати реконструкцію нежитлового приміщення загальною площею 53,70 кв. м. без втручання в капітальні конструкції з подальшим визнанням під житло за адресою Івана Гонти, 2;

Хоменко О. М. виконати реконструкцію нежитлового приміщення загальною площею 46,14 кв. м. без втручання в капітальні конструкції з подальшим визнанням під житло за адресою Шевченка, 35.

«Погодити реконструкцію комунальному підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 13» Житомирської міської ради нежитлового приміщення загальною площею 16,6 кв. м. в житловому будинку № 10 по вул. Вітрука та дозволити виконати капітальний ремонт без зміни геометричних розмірів та без втручання в капітальні конструкції з подальшим визнанням під житло, для надання працівникам підприємства під службове житло», - також зазначено в проекті рішення.

У проекті рішення є посилання на рішення виконавчого комітету міської ради від 16.05.2017 № 475 «Про обстеження технічного стану житлових будинків». В ньому, зокрема, згадуються приміщення, з яких громадяни Забродський та Хоменко хочуть зробити квартири, але загальна площа вказана менша.

«Надати дозвіл на замовлення проектно-кошторисної документації та звіту для проведення технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж об’єктів заявникам за власні кошти, з метою переведення їх під житлові приміщення : нежитлового приміщення в житловому будинку № 35 по вул. Шевченка загальною площею 30,64 кв. м.; нежитлового приміщення в житловому будинку № 2 по вул. Івана Гонти загальною площею 44,75 кв. м.», - йдеться у рішенні виконкому.

Як повідомляв Житомир.info, під час засідання виконкому 9 серпня Світлана Півоварова повідомила, що міська влада виграла суд по квартирі, яку виділили робітнику господарського відділу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі