Економіка

На дорожній розмітці Служба автодоріг у Житомирській області зекономить 1,4 млн грн

11 August 2017, 13:29

Дорожня розмітка протяжністю 407 км може обійтися Службі автодоріг у Житомирській області у 2,2 млн грн – на 1,4 млн грн дешевше від очікуваної вартості.

Результати тендеру Служби автодоріг (САД) на закупівлю послуг з нанесення горизонтальної розмітки на дорогах Житомирської області 10 серпня опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Аукціон відбувся 24 липня 2017 року, у торгах взяли участь чотири товариства і одне приватне підприємство – улюбленець САД із Київської області «Автомагістраль», з яким днями підписали два договори на загальну суму 192 мільйони гривень. Пропозиції двох учасників – компаній «Роад-лайн» та «Експодор» з Києва були відхилені як такі, що не відповідають умовам тендерної документації.  

8 серпня 2017 року за результатами оцінки пропозицій переможцем закупівель визнали ТОВ «Хімія Парк» з Рівненського району, пропозиція якого - 2 мільйони 282 тисячі гривень – виявилася найвигіднішою. Очікувана вартість закупівлі становила 3,6 млн грн. Варто зазначити, що остаточна пропозиція «Автомагістралі» на 482 тисячі гривень перевищує пропозицію переможця.

Договір з ТОВ «Хімія Парк» має бути підписаний з 21 по 29 серпня 2017 року, - зазначається в протоколі засідання тендерного комітету. ТОВ «Хімія Парк» зареєстроване у селищі міського типу Клевань Рівненського району Рівненської області, директор товариства - Букляревич Едуард Вацлавович. В каталогах підприємств зазначається, що видом діяльності вказаного ТОВ є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Також фірма запевнила тендерний комітет, що не планує залучати субпідрядників при наданні послуг за предметом закупівлі.

Нагадаємо, розмітку планували поновити на міжнародній (Житомир - Могилів Подільський), національній (Житомир-Чернівці) та трьох регіональних трасах (Київ – Овруч, Житомир – Ставище та Виступовичі – Житомир).

Як повідомляв Житомир.info, укінці липня цього року на майдані Соборному в Житомирі комунальники за допомогою спецтехніки зрізали стару дорожню розмітку, яка проявилася після фарбування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі