Місто

Вартість проїзних квитків на житомирському електротранспорті залишиться незмінною

11 August 2017, 18:59

Підвищення вартості проїзду в міському електротранспорті Житомира не вплине на збільшення ціни за проїзні квитки, - про це на громадських обговореннях у міськраді 11 серпня повідомив директор КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет.

 Окрім цього, чиновник зазначив: діятимуть спеціальні пакети поїздок, які спонукатимуть обирати саме електротранспорт.

«З серпня, вересня місяця ми хочемо підвищити вартість проїзду до 3 грн, але вартість  безлімітних місячних строкових проїзних квитків залишиться на тому самому рівні. Це є абсолютна європейська практика. Для того, аби захистити громадян від підвищення додаткової вартості проїзду і спонукати мешканців користуватися електричним транспортом, буде запроваджено декілька додаткових видів - пакети поїздок: 10, 30, 50, 90, 150 поїздок відповідною тривалістю дії 30 - 90 днів. Безлімітні місячні проїзні квитки так і залишаються. Іще є таки тип, як корпоративні - обмеження друку квитків немає.  Громадяни практично не відчують подорожчання проїзду, оскільки купівля на більші строки і кількість поїздок пакетів послуг буде максимально дешевою, і економія може сягати до 20%, якщо ми говоримо про пакети поїздок кількісні. Якщо безлімітні, то відсоток економії безмежний», - розповідає директор КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет.

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня в Житомирі провели громадські слухання з приводу подорожчання до 3 гривень проїзду в міському електротранспорті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі