Події

У Житомирі розшукали хлопця, який пограбував пункт обміну валют через борги

12 August 2017, 13:18

Удень 11 серпня в Житомирі невідомий чоловік, погрожуючи касирові одного із обмінників валют застосуванням вибухівки, заволодів кількома десятками доларів США та втік.

Про це 12 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 14.25 до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на обмінний пункт валют у Житомирі. Касир розповіла, що до приміщення зайшов невідомий і став вимагати у неї гроші. При цьому погрожував застосуванням вибухівки, демонструючи якийсь предмет із дротами. Жінка віддала незнайомцеві наявні 86 доларів США і натиснула на кнопку виклику поліції. Однак зловмисник миттєво залишив обмінник і зник до приїзду правоохоронців», - повідомляє поліція.

Зі слів касира і вилучених записів з камер відеоспостереження правоохоронці з’ясували прикмети нападника і орієнтували на його розшук зовнішні наряди поліції. Уже за кілька годин місцеперебування розшукуваного 22-річного житомирянина було встановлено.

Молодий чоловік свою вину визнав і зізнався, що на злочин його підштовхнули борги.

За повідомленням поліції, інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, днями поліція затримала житомирянина, який місяць тому підвозив жінку і пограбував її.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі