Місто

Керівництво житомирського «Полісся» розглядає трьох кандидатів на посаду головного тренера клубу

12 August 2017, 14:08

Керівництво ФК «Полісся» на стадіоні «Спартак» у Житомирі зустрілися зі своїми вболівальниками. Останні занепокоєні подальшою долею команди. Зокрема, фінансовим становищем клубу, складом гравців та роботою головного тренера Ігоря Левицького, позаяк ходять чутки, що той незабаром піде із займаної посади.

Директор КП «Футбольний клуб «Полісся» Віталій Лясковський заспокоює фанатів: спонсорів шукають, допомогти обіцяє і голова Житомирської облдержадміністрації, разом із тим директор не приховує й той факт, що у команди таки з’явиться найближчим часом новий головний тренер, ба більше, на цю посаду вже є три кандидати.

«У п’ятницю у нас відбулася наглядова рада, на якій тренеру (Ігору Левицькому, ред.) запропонували написати заяву на звільнення. Адже було п’ять поразок поспіль, і я вважаю, що поважаючий себе тренер має після такого написати заяву. Не буду зараз називати прізвища кандидатів на головного тренера, з якими велися переговори, але наразі є три кандидати, усі три приїжджі: Київ, Одеса, Львів. Далі, хто із тренерів погодиться вивести команду із кризи і виконати поставлені завдання. Повноваження у тренера будуть такі ж самі, як і його попередника - Ігоря Вікторовича. Тобто, тренер відповідає за результат і комплектацію команди», - розповідає директор КП «Футбольний клуб «Полісся» Віталій Лясковський.

Аби тримати фанів клубу в курсі про життя команди, керівництво ФК «Полісся» планує щодватижні проводити подібні зустрічі.

Нагадаємо, 11 серпня вболівальників житомирського «Полісся» запрошували на відкриту зустріч з керівництвом клубу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі