Події

Десять рятувальників на двох машинах гасили пожежу в будинку на дві сім'ї у Житомирі

13 August 2017, 12:40

Уранці 13 серпня в Житомирі горів будинок на двох господарів.

Про це цього ж дня повідомило управління ДСНС України у Житомирській області.

«13 серпня о 06:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в Житомирі. З’ясувалося, що вогнем охоплена частина даху одноповерхового цегляного житлового будинку на 2 господаря. Власника оселі, в якій сталося займання, на той момент вдома не було. Існувала загроза перекидання полум’я на сусідні житлові будинки та господарчі будівлі, що розташовані на відстані від 1,5 до 3 м», - інформують рятувальники.

Зусиллями двох відділень вогнеборців о 06:36 пожежу вдалося локалізувати. На горищі зберігалися речі домашнього вжитку, які ускладнювали процес гасіння. О 07:45 пожежу було ліквідовано, вогонь не розповсюдився всередину будинку. Пожежа знищила 40 кв. м покрівлі, деякі домашні речі та меблі, що зберігалися на горищі. 

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 10 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі. Попередня причина пожежі – коротке замкнення в електромережі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня цього року на Музикалці в Житомирі горіла трикімнатна квартира, захаращена лахміттям.

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі