Місто

Влада Житомира перевірила, як їздять маршрутки увечері

14 August 2017, 09:25

Рейдовою групою з контролю дотримання перевізниками чинного законодавства у сфері надання послуг автобусним транспортом, умов договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Житомир, здійснено позапланову перевірку перевізників щодо виконання ними графіків руху.

Про це йдеться у відповіді заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука на петицію «Маршрутки після 21:30».

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Антона Івановича Швеця була опублікована на сайті Житомирської міськради 23 травня 2017 року, і зранку 21 липня отримала необхідну кількість голосів.

«Багато ходить чуток, що ціни на маршрутки піднімаються, але реально після 21.30 проблематично доїхати додому майже з будь-якого району. Прохання аби перевізники пускали маршрутки до 23.00», - йдеться у тексті петиції.

«Ваша петиція щодо обслуговування пасажирів м. Житомира маршрутним автобусним транспортом після 21:30 год., розглянуто виконавчими органами міської ради. Повідомляємо, що обслуговування пасажирів м. Житомира автобусним маршрутом загального користування здійснюється відповідно до затверджених управлінням транспорту і зв’язку міської ради паспортам маршрутів. Згідно з зазначеними паспортами маршруту, переважна більшість перевізників зобов’язані здійснювати перевезення пасажирів до 23:00 години. Інформуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, рейдовою групою з контролю дотримання перевізниками чинного законодавства у сфері надання послуг автобусним транспортом, умов договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Житомирі, здійснено позапланову перевірку перевізників щодо виконання ними графіків руху. За результатами перевірки на перевізників складено Акти контролю», - йдеться у відповіді заступника міського голови на петицію.

Як повідомляв Житомир.info, в середині липня 2017 року поліцейські взялися перевіряти технічний стан та пасажиромісткість в маршрутках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі