Події

Через перегрівання даху в Житомирській області загорілося підприємство: гасили 19 рятувальників

14 August 2017, 13:29

В Радомишльському районі Житомирської області через перегрівання на сонці загорівся дах недіючого підприємства загальною площею 1000 кв. м.

Про це 14 серпня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«13 серпня о 16:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території одного з підприємств ТОВ «Благодійний союз», що розташоване в с. Мала Рача Радомишльського району. Про це рятувальників сповістив випадковий перехожий, який побачив вогонь на даху однієї з будівель. Через запізніле виявлення пожежі на момент прибуття рятувальників вогонь вже повністю охопив дах недіючої адміністративної будівлі підприємства загальною площею 1000 кв. м. Через горючість конструкцій та велику площу займання керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби», - інформують рятувальники.

Гасіння пожежі ускладнювалось тим, що дах був оббитий металопрофілем, який доводилося зривати по всій площі та здійснювати проливання водою дерев’яної обрешітки, - зазначається в повідомленні. До ліквідації загоряння залучалося 19 рятувальників, 2 працівника Радомишльського лісомисливського господарства та 4 пожежних машини. О18:33 пожежу вдалося локалізувати, о 20:58 – ліквідувати. Вогонь знищив покрівлю, загиблих і травмованих немає.

«Ймовірною причиною виникнення пожежі стало самозаймання дерев’яних конструкцій даху будівлі від перегріву металевого накриття під дією сонячних променів», - повідомляють в УДСНС. Остаточні обставини події встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня 10 рятувальників на двох машинах гасили пожежу в будинку на дві сім'ї у Житомирі.
 
 
 
 
 
Фото УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі