Суспільство

За сім місяців 70 безробітних з Житомирської області підписали контракт із ЗСУ

14 August 2017, 14:27

Фахівці Житомирської обласної служби зайнятості організовують та проводять спільно з військкоматами інформаційно-консультаційні та профорієнтаційні заходи з орієнтації на вступ на військову службу за контрактом.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної служби зайнятості.

Зокрема за сім місяців цього року проведено:

- 116 семінарів з орієнтації на службу в Збройних силах України для 1368 осіб;

- 17 інформаційних семінарів для 173 військовослужбовців та учасників АТО;

- 33 виїзні акції центру зайнятості за участю 438 осіб;

- 25 ярмарків та міні-ярмарків вакансій для 304 учасників.

«Протягом січня-липня 2017 року центрами зайнятості направлено до військкоматів 273 особи з числа відвідувачів, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, з них 70 осіб були зняті з обліку у зв’язку з прийняттям на службу, у тому числі 57 демобілізованих учасників АТО. У всіх 22-х центрах зайнятості Житомирської області обладнані (створені) робочі місця для представників військових комісаріатів з метою подальшого укладання клієнтами центрів зайнятості контрактів зі Збройними силами України. Завдяки злагодженій роботі служби зайнятості та військкоматів торік українське військо за сприяння служби зайнятості поповнили 172 бійці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року Житомирській області понад 220 безробітних, які були на обліку в службі зайнятості, підписали контракт на службу в ЗСУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі