Події

Через «експеримент» малолітнього сина родина з Житомирської області залишилася без машини, хліва й господарства

14 August 2017, 15:27

Семирічний хлопчик підпалив сінник на подвір’ї батьків у Брусиловському районі Житомирської області, через що погоріли хлів, гараж, автомобіль і господарство.

Про це 14 серпня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«13 серпня о 19:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі в селі Хомутець Брусиловського району. На місці події з’ясувалося, що вогонь охопив дерев’яні сінник та гараж, що знаходилися під одним дахом, та легковий автомобіль. Також полум’я поширилося на цегляний хлів, розташований на відстані 3 м. Спочатку господарі намагалися самостійно загасити пожежу. І лише через півгодини, коли вогонь почав швидко розповсюджуватися від однієї будівлі на іншу, власники зателефонували до Служби порятунку», - повідомляють рятувальники.

О 20:50 пожежу вдалося локалізувати та о 23:45 – ліквідувати. На щастя, вогонь не зачепив розташований в трьох метрах житловий будинок, однак встиг знищити сінник, 5 тонн сіна, гараж, недіючий автомобіль, покрівлю хліва та домашню птицю, що знаходилася всередині, - інформує прес-служба УДСНС.

За даними рятувальників, причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем: 7-річний син господарів грався із сірниками та підпалив сінник.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня в Радомишльському районі Житомирської області через перегрівання на сонці загорівся дах недіючого підприємства загальною площею 1000 кв. м, пожежу гасили два десятка рятувальників на 4 автомобліях.

Фото УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі