Влада

Тимчасовому керівнику Житомирської обласної аварійно-рятувальної служби дали тиждень, щоб «увійти в курс справ»

15 August 2017, 13:22

З 15 серпня в  Житомирській обласній комунальній спеціалізованій аварійно-рятувальній службі призначений тимчасовий керівник.

Про це 15 серпня повідомила прес-служба Житомирської обласної ради.

«Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 14.08.17, виконуючим обов’язки служби тимчасово, до призначення керівника обласною радою, призначено Віктора Лавренюка», - інформує облрада.

Нового керівника трудовому колективу представив заступник голови обласної ради Максим Вілівчук.

«Маємо розвивати установу, на моє глибоке переконання, вашій службі потрібно дати можливість заробляти кошти, надаючи ті чи інші послуги»,- сказав Вілівчук під час спілкування з працівниками установи.

Новому керівнику поставили завдання швидко увійти в курс справ, опрацювати проблемні питання й за тиждень доповісти про них керівництву обласної ради.

Нагадаємо, у зв’язку із закінченням строку трудового договору начальника Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради Анатолія Володіна збиралися звільняти у червні 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня працівники Житомирської міської рятувальної служби врятували дівчину, яка мало не потонула в Тетереві.

Фото прес-служби облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі