Події

У Житомирській області «ділки» виготовили 450 літрів спиртного, яке маскували під продукцію відомих марок

16 August 2017, 15:41

На Житомирщині прокуратура та податківці викрили незаконну діяльність із розповсюдження фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це 16 серпня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного  зберігання, транспортування з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, за ч. 3 ст. 204 КК України. Установлено, що група осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії організувала діяльність із незаконного розповсюдження підакцизних товарів на території Житомирської області», - інформує прокуратура.

У ході досудового розслідування прокуратура спільно з податковою міліцією області провела низку санкціонованих обшуків у місцях зберігання незаконно виготовленої алкогольної продукції.

«За результатами обшуків вилучено 450 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, 150 літрів етилового спирту, тютюнові вироби та ящик горілки з підробленими акцизними марками відомого бренду. На даний час подано клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно», - повідомила прокуратура.

Нагадаємо, днями Уряд підвищив ціни на алкоголь: мінімальна роздрібна ціна на півлітрову пляшку горілки становитиме не 69,78 грн, а 79,55 гривні.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2017 року в приватному помешканні у Житомирі викрили мега-гуральню: вилучили 12 тонн спирту та кілька тонн «елітного» алкоголю.

 

Фото прес-служби прокуратури області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі