Суспільство

В останній день голосування жителів Житомирської області просять підтримати село, яке може стати «неймовірним»

16 August 2017, 17:51

Селище Червоне Житомирської області може стати переможцем Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017»: 16 серпня є останнім днем голосування на порталі agroportal.ua.

Як відомо, Червоне потрапило до фіналу конкурсу, переможці якого стануть відомі у День незалежності, 24 серпня цього року.

Поки воно на 2 місці з 20 – перше місце за кількістю голосів посідає село Яворів Косівського району Івано-Франківської області.

«Головною метою нашої участі було те, що ми хочемо привернути громадськість до проблеми відновлення культурної та історичної спадщини, розбудити першочергово наших жителів, розпочати відновлювальні роботи та зберегти історію. Історія нашого селища вражає, на честь нашого населеного пункту було названо малу планету», - розповідали в Червоненській ОТГ.

Щоб допомогти Червоному отримати титул неймовірного, потрібно перейти за посиланням http://agroportal.ua/ua/publishing/konkurs/final-vseukrainskogo-konkursa-neveroyatnye-sela-ukrainy-2017-golosuem/ та натиснути на стрілочку біля назви селища.

Під час підрахунку результатів бали онлайн-голосування та оцінки експертної ради буде зведено до єдиної 50-бальної шкали. Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування — 50, експертної ради — 50. Максимальний бал — 100.

До 23 серпня редакція AgroPortal.ua зведе воєдино всі оцінки та 24 серпня оголосить переможців, дату і місце нагородження.

Як повідомляв Житомир.info, на ранок 17 липня селище Червоне займало 8 місце.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі