Місто

Liberty Hall – Америка ближче, ніж ти думав

18 August 2017, 12:15

Америка… Країна можливостей і свободи, країна людей, що вміють цінувати кожну хвилину та по-справжньому радіти життю. Хто відмовиться від перспективи відвідати цю омріяну землю? На жаль, від Штатів нас відділяють тисячі кілометрів і води Атлантики, але вихід є! Дух справжньої Америки зовсім поруч – в добре відомому всім житомирянам місці відпочинку – ресторані Liberty Hall.

Відчуйте неповторну атмосферу золотої епохи Америки 20-х років: ще далеко до великої депресії, а прагнення свободи вже витає у повітрі, знаходячи своє втілення в яскравих провокаційних сукнях, нових ідеях і вільному самовираженні молоді. Все це і навіть більше, чекає на вас щодня в неповторному атмосферному місці, де бентежна епоха великого Гетсбі наче зупинила плин часу.

Аби останні літні дні стали по-справжньому яскравими та повними нових вражень, обов’язково завітайте до Liberty Hall, адже для вас підготували особливу пропозицію – година драйвової гри в боулінг коштує лише 100,00грн.! А після захоплюючих розваг обов’язково скуштуйте фірмових вишуканих страв від професійних кухарів та запашної кави від майстра-баристи.

Liberty Hall – справжня Америка ближче, ніж ви думали!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі