Місто

Цьогорічний День незалежності в Житомирі буде без урочистої ходи. План заходів

18 August 2017, 15:26

Цього року на День незалежності, 24 серпня, в Житомирі не буде традиційної урочистої ходи.

План заходів з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України 17 серпня розмістили на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«День Державного Прапора України, 23 серпня, розпочнеться із підняття стягу на майдані ім. С.П.Корольова із 09.00 ранку. О 21.00 годині 23 серпня – довгоочікуване відкритття пам’ятника Героїв Небесної Сотні. Висота скульптури – понад 3 метри, а висота триптиху – близько 8 метрів (два поверхи фасаду будівлі). Вночі композиція підсвічуватиметься. 24 серпня у Житомирі відбудеться прем’єра національного художнього фільму «Червоний», а впродовж дня на всіх бажаючих чекає святкова програма «Україна. Народжені вільними» у різних локаціях міста», - інформує ОДА.

План заходів:

Скріншоти з сайту ОДА

Нагадаємо, у 2016 році на 25 річницю Дня незалежності о 9 годині в Житомирі відбулася урочиста хода від пам’ятника Тарасові Шевченку по вулиці Великій Бердичівській до майдану Соборного з покладанням квітів до пам’ятників та погрудь українським діячам.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня 2017 року до адмінбудівлі на майдані Корольова привезли металеві конструкції пам’ятника Героям Небесної сотні, а голова ОДА повідомив, що відкриття пам’ятника буде не 24, а 23 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі