Місто

На Покровській у Житомирі хочуть дозволити організувати торговельний майданчик, де продаватимуть живі квіти

19 August 2017, 12:53

У Житомирі на вулиці Покровській, 96 планують організувати тимчасовий торговельний майданчик для торгівлі квітами.

Проект рішення виконавчого комітету «Про організацію тимчасового торговельного майданчику у м. Житомирі для торгівлі живими квітами» опублікований на сайті Житомирської мерії 19 серпня 2017 року.

«Розглянувши звернення торгуючих квітами по вулиці Покровській, 96, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:  Погодити КП «Інспекція з благоустрою м. Житомир» Житомирської міської ради організацію тимчасового торговельного майданчику для торгівлі живими квітами по вулиці Покровській, 96», йдеться у проекті рішення.

Також інспекція з благоустрою має забезпечити: дотримання громадського порядку та безпеки громадян під час проведення торгівлі; дотримання «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі»; утримання об’єктів та прилеглої до них території в належному санітарно-технічному стані та естетичному вигляді, наявність урн; дотримання вимог чинного законодавства України; використання торговельного майданчику лише за цільовим призначенням.

Як повідомляв Житомир.info, в середині липня 2017 року виконком Житомирської міської ради збирався погодити розміщення на ринку «Хмільники» у Житомирі тимчасового торговельного майданчика, де продаватимуть живі квіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі