Події

Сім’я з Житомирської області потрапила в ДТП на Київщині, загинула дитина

21 August 2017, 09:20

На автодорозі при в'їзді у м. Буча 19 серпня нетверезий водій із пасажиркою, на автомобілі ВАЗ, намагаючись обігнати автобус, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з транспортним засобом Renault Kangoo. У автіці перебувала подружня пара з Житомирщини разом із дітьми, дівчатками 3, 6 та 15 років.

Про це пише Національна поліція України.

«Всі учасники ДТП отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Наразі їм надається медична допомога. На жаль, найменша дівчинка отримала несумісні з життям тілесні ушкодження. На місце події одразу ж прибули поліцейські. Встановлено, що водій ВАЗу перебував у нетверезому стані. Драгер виявив у нього 2,8 проміле алкоголю. Чоловіка затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Призначені відповідні експертизи. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 15 серпня на трасі Київ-Ковель поблизу села Грозино у Житомирській області мікроавтобус врізався у відбійник та зіштовхнувся з Volkswagen.

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі