Суспільство

У жіночої збірної з Житомирської області – 1 місце на чемпіонаті України з триатлону

21 August 2017, 10:18

Жіноча команда Житомирської області зайняла 1 місце в командному чемпіонаті України з триатлону.

Про це повідомляється на сторінці у фейсбук Житомирської обласної федерації з триатлону.

«Жіноча команда Житомирської області зайняла 1 місце в командному чемпіонаті України! Склад команди: Юлія Єлістратова, Олександра Кохан, Марта Покотило та Анастасія Черненко. Чоловіча команда зайняла 4 місце», - повідомляється в соцмережі.

У Житомирській обласній федерації з триатлону Житомир.info розповіли, що йдеться про змагання з триатлону у Запоріжжі.

«Змагання проходили 19-20 серпня. У перший день відбувся «Кубок Хортиці» - це міжнародне змагання з триатлону. Паралельно проходив Кубок України. За результатами першого дня змагань 1 місце завоювала наша Олександра Кохан, а друге – Юлія Єлістратова. На 2 день змагань жіноча збірна Житомирської області завоювала 1 місце на командному чемпіонаті України з триатлону, а чоловіча – четверте», - розповіли у федерації триатлону.

На своїй сторінці у фейсбук Юлія Єлістратова написала, що задоволена результатами змагань, зважаючи на те, що неповних 2 місяці тому народила дитину.

«Срібло в Хортиці на Міжнародному Кубку з триатлону для мене дорогоцінне, як золото:) Чудові почуття, і я рада змагатися знов менш ніж за 2 місяці після народження Артема!», - написала спортсменка в соцмережі.

Фото з соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі