Події

Вихідними у ДТП в Житомирській області постраждали четверо людей

21 August 2017, 12:45

Вихідними у Житомирській області Hyundai зіштовхнувся з Mercedes та ВАЗ з мопедом, четверо потерпілих.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 серпня близько 13.30 на автодорозі Житомир-Чернівці в с. Кутищі Любарського. За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai Tucson, 65-річний киянин, під час маневру обгону виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення з автомобілем Mercedes Sprinter під керуванням 27-річного житомирянина. Унаслідок зіткнення травми отримала 50-річна пасажирка автомобіля Mercedes та була госпіталізована до місцевої лікарні. Нині поліція з’ясовує причини та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - інформують поліцейські.

У Малинському районі у результаті ДТП травми отримали троє осіб.

«20 серпня близько 22.30 на автодорозі Овруч-Малин-Кочерів неподалік с. Пиріжки водій автомобіля ВАЗ-2101 вчинив наїзд на мопедиста. За попередніми даними, 37-річний водій «копійки», житель Малинського району, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з мопедом «Альфа», під керуванням 25-річного місцевого жителя, та з’їхав у кювет. У результаті ДТП травми отримав водій мопеда та з переломами кінцівок був госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Також травми отримали водій та пасажир, 44-річний житель району, та були госпіталізовані до травматологічного відділення мед закладу», - повідомили у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, на автодорозі при в'їзді у м. Буча 19 серпня нетверезий водій із пасажиркою, на автомобілі ВАЗ, намагаючись обігнати автобус, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з транспортним засобом Renault Kangoo. У автіці перебувала подружня пара з Житомирщини разом із дітьми, дівчатками 3, 6 та 15 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі