Влада

Житомирський рибоохоронний патруль отримав нове Renault

22 August 2017, 16:09

11 сучасних автомобілі Renault Duster офіційно передано до 10 рибоохоронних патрулів 22 серпня, один з автомобілів отримав і Житомирський рибоохоронний патруль.

Про це інформує прес-служба Держрибагенства України.

«По 1 авто отримали Рівненський, Полтавський, Тернопільський, Миколаївський, Запорізький, Дніпропетровський, Чернівецький, Житомирський та Азовський рибоохоронний патруль, 2 машини – Управління Держрибагентства в Одеській області. Вся техніка придбана через систему Prozorro на кошти в рамках бюджету 40 млн грн на нову техніку для рибоохоронного патруля», - йдеться у повідомленні.

Ще 21 автомобіль планується передати до запущених рибоохоронних патрулів у регіонах до кінця жовтня.

«Як повідомлялось раніше, передбачені 40 млн грн відповідно до Бюджетного кодексу будуть надходити невеликими сумами щомісячно. Відповідно до бюджетних надходжень здійснюватимуться закупівлі. Протягом серпня-жовтня планується закупати по 8-10 автомобілів щомісячно. Автомобілі такої ж марки було закуплено для Київського рибоохоронного патруля на початку 2017 року, на оснащення якого було виділено 15 млн грн. Також для патрульних у 2017 році планується закупити човни та мотори. Тендерні закупівлі будуть проводитись окремо», - розповіли в Держрибагенстві України.

Фото Держрибагенства України

Як повідомляв Житомир.info, за третій тиждень серпня Житомирський рибоохоронний патруль виявив 43 порушення Правил рибальства (з них 11 – грубих) та вилучив у правопорушників 53 заборонених знарядь лову і 61,6 кг незаконно добутої риби та раків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі