Політика

Житомирські пенсіонери вирішили створити «Комітет по спасінню України»

22 August 2017, 18:30

Припинити тарифний геноцид, знизити ціни на медикаменти та товари першої необхідності – з такими вимогами 22 серпня на майдан Корольова вийшли близько сотні пенсіонерів та представників «ветеранських» організацій Житомира. Люди закликали представників влади припинити «вбивати» український народ та висловили впевненість, що країна «гине».

За словами організаторів мітингу, люди похилого віку, які зібрались на майдані Корольова, не можуть стояти осторонь.

«Мова йде про тарифний геноцид. На сьогодні тарифи піднялись за останні роки фактично в три рази. І вижити сьогодні при таких тарифних цінах, цінах на ліки, цінах на товари першої необхідності неможливо. При чому неможливо не лише людям похилого віку, неможливо і молоді, молодим сім’ям не краще живеться, їм також важко. І сьогодні ті, хто воювали в роки Великої Вітчизняної війни, відстоюючи нашу незалежність від німецько-фашистських загарбників та їхніх сателітів, ті, хто відбудовував нашу країну, ті, хто виводив свого часу Україну в десятку найрозвиненіших країн світу, ми не можемо дивитись, як вона гине. Тому подали ініціативу створити в місті Житомирі «Комітет по спасінню України». І в цей комітет повинні піти всі ті громадські організації і політичні сили, які розуміють, що держава гине», - переконана співорганізатор мітингу Зінаїда Стрякіна.

Помітингувавши півгодини учасники мітингу ухвалили резолюцію, в якій вимагають зменшення тарифів та підвищення стандартів життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі